Noutati

Ce cameră UniFi Protect de la UBIQUITI este ideală pentru aplicația mea?

Există mulți factori care trebuie luați în considerare atunci când decideți ce camere UniFi Protect vă vor optimiza securitatea video. Pentru a ne asigura că selecția noastră răspunde nevoilor dvs. distincte, oferim șapte tipuri de camere cu design unic.

Fiecare dintre ele este proiectat pentru a oferi o supraveghere de înaltă calitate care să satisfacă preferințele dumneavoastră în materie de caracteristici și să se potrivească spațiului dumneavoastră. De exemplu, camera G3 Instant este fără fir și utilizează WiFi dual-band pentru a simplifica gestionarea și implementarea în interior, în timp ce modelele cu fir, precum G4 Dome și G4 PTZ, oferă o rezoluție mai mare și protecție împotriva constrângerilor din exterior.

Pentru a vă ajuta să vă alegeți camerele ideale, vă vom prezenta câteva dintre cele mai bune opțiuni din clasă din diferite categorii de valoare, apoi vom face o comparație mai aprofundată, bazată pe specificații.

Pentru a monitoriza ceea ce contează cel mai mult, veți avea nevoie de ochi ageri. Toate camerele Protect sunt capabile să capteze detalii detaliate la o rezoluție înaltă. De asemenea, vă permit să atingeți o rată maximă a cadrelor, păstrând în același timp o latență scăzută, deoarece nu sunt conectate la Cloud. Veți vedea întotdeauna clar cu o cameră Protect, dar este totuși important să evaluați zona de supraveghere pentru a determina dacă aveți nevoie de un câmp vizual mai larg sau de o capacitate de zoom îmbunătățită.

G4 Pro, de exemplu, captează imagini de 4K cu un obiectiv panoramic cu unghi larg, dar dacă preferați să aveți o cameră cu un obiectiv cu zoom impresionant, care poate focaliza rapid anumite aspecte specifice dintr-un cadru aglomerat, o cameră precum G4 PTZ vă va crește exponențial raza de supraveghere cu obiectivul său cu zoom optic de 22x.

O înregistrare video fluidă și de înaltă definiție este, evident, o necesitate, dar pot exista cazuri în care trebuie să vă completați transmisia cu un sunet clar și fără distorsiuni. Toate camerele Protect sunt echipate cu un microfon încorporat care va dinamiza și va contextualiza fluxurile și înregistrările dvs.

Unele modele oferă chiar și audio bidirecțional, oferindu-vă o modalitate de a vorbi cu vizitatorii de la distanță. Acest transfer audio îmbunătățit vă poate ajuta să navigați în micile momente în care comunicarea este esențială. Soneria G4 Doorbell, de exemplu, vă permite să vorbiți cu persoanele aflate la ușa dvs., cum ar fi vecinii sau curierii, în timp ce G4 Dome oferă aceeași funcționalitate, dar într-o cameră care poate fi implementată în mai multe locuri din jurul clădirii dvs. de birou sau de acasă.

Puteți evalua orice cameră de supraveghere în funcție de modul în care se comportă pe timp de noapte. De aceea, fiecare cameră Protect este echipată cu iluminare cu LED-uri cu infraroșu (IR) pentru a capta chiar și cele mai mici detalii în întunericul complet, menținând în același timp fidelitatea reală a culorilor cu ajutorul filtrării IR automate. Dacă aveți nevoie să supravegheați o zonă deosebit de extinsă, puteți spori raza de acoperire IR până la 25 de metri cu G4 Bullet și cu dispozitivul său accesoriu de extindere IR.

Alternativ, puteți să vă extindeți sistemul Protect cu mai multe camere G4, deoarece fiecare model din această gamă are capacitatea de detectare inteligentă, care îi permite să identifice mișcările trecătorilor și ale vehiculelor la o distanță de până la opt metri.

Bucurați-vă de integrarea ușoară UniFi Protect și de un dashboard de securitate central

Indiferent de nevoile tale, există o cameră UniFi Protect care le poate satisface. În plus, nu va trebui niciodată să sacrificați simplitatea pentru un set de caracteristici profunde. Fiecare dintre camerele noastre poate fi adoptată în câteva minute și gestionată complet cu aplicația UniFi Protect (web/iOS/Android).

Cu UniFi Protect, puteți vizualiza instantaneu fluxurile live ale camerelor, puteți naviga intuitiv prin mai multe fluxuri și puteți intra rapid în înregistrări care durează ore întregi pentru a identifica anumite momente de interes dintr-un tablou de bord central. De asemenea, toate înregistrările sunt stocate local, asigurându-vă că veți avea întotdeauna o redare de cea mai bună calitate și control deplin asupra modului în care sunt accesate înregistrările video de supraveghere. Este modul nostru de a simplifica gestionarea sistemului de camere, astfel încât să vă puteți concentra pe explorarea beneficiilor fiecărui model.