Noutati

Ce tip de switch de rețea este cel mai bun pentru utilizarea în domeniul mijloacelor de transport?

Switch-ul industrial L2/L4 Gigabit cu management PLANET IGS-4215-16T2S este în conformitate cu standardul EN 50121-4, ceea ce îl face ideal pentru toate verticalele critice, cum ar fi sistemele de transport inteligente. Este capabil să funcționeze în mod fiabil, stabil și silențios în orice mediu de lucru fără a-și afecta performanța.

Proiectat pentru a fi instalat în medii industriale dure, IGS-4215-16T2S este noul membru al familiei de switch-uri Gigabit cu management L2/L4 PLANET de nivel industrial, pe șină DIN, pentru a îmbunătăți disponibilitatea aplicațiilor critice de afaceri. Acesta oferă management IPv6/IPv4 dual stack și un sistem de comutare L2/L4 Gigabit încorporat, împreună cu 16 porturi 10/100/1000BASE-T și 2 sloturi suplimentare de fibră optică 100/1000BASE-X SFP pentru uplink de date și video. IGS-4215-16T2S este capabil să funcționeze în mod fiabil, stabil și silențios în orice mediu dur, fără a-și afecta performanța. Este prevăzut cu o temperatură de funcționare cuprinsă între -40 și 75 grade C într-o carcasă metalică robustă IP30.

IGS-4215-16T2S oferă o protecție la descărcare de contact de ±6KV DC și o descărcare în aer de ±8KV DC pentru protecția Ethernet ESD. De asemenea, suportă protectie la supratensiuni de ±4KV pentru a îmbunătăți stabilitatea produsului și protejează rețelele utilizatorilor împotriva atacurilor ESD devastatoare, asigurându-se că procesul de funcționare nu fluctuează.

IGS-4215-16T2S suportă tehnologia inelului redundant și dispune de o capacitate puternică și rapidă de autorecuperare pentru a preveni întreruperile și intruziunile externe. Acesta încorporează tehnologia avansată ITU-T G.8032 ERPS (Ethernet Ring Protection Switching), Spanning Tree Protocol (802.1s MSTP) în rețeaua clientului pentru a spori fiabilitatea sistemului și timpul de funcționare în diverse medii.

IGS-4215-16T2S poate fi programat pentru funcții avansate de management al switch-ului, cum ar fi agregarea dinamică a legăturilor de port, 802.1Q VLAN, Q-in-Q VLAN, Multiple Spanning Tree Protocol (MSTP), loop și BPDU guard, IGMP snooping și MLD snooping. Prin intermediul agregării legăturii, IGS-4215-16T2S / IGS-4215-16T2S-U permite operarea unui trunchi de mare viteză pentru a se combina cu mai multe porturi, cum ar fi un fat pipe de 8Gbps, și suportă, de asemenea, fail-over. De asemenea, Protocolul de detectare a modului de legătură (LLDP) este protocolul de nivel 2 inclus pentru a ajuta la descoperirea informațiilor de bază despre dispozitivele vecine din domeniul de difuzare local.

Suportând atât protocoalele IPv6, cât și pe cele IPv4, IGS-4215-16T2S ajută IMM-urile să intre în era IPv6 cu cea mai mică investiție, deoarece instalațiile de rețea nu trebuie înlocuite sau revizuite în cazul în care se instalează o rețea de margine FTTx IPv6.

IGS-4215-16T2S este prevăzut cu o securitate cibernetică îmbunătățită pentru a se apăra de amenințările și atacurile cibernetice. Acesta acceptă protocoalele SSHv2, TLSv1.2 și SNMPv3 pentru a oferi o protecție puternică împotriva amenințărilor avansate. Servind ca punct cheie pentru transmiterea datelor, caracteristica de securitate cibernetică a IGS-4215-16T2S protejează managementul switch-ului și sporește securitatea rețelei critice fără costuri și eforturi suplimentare de implementare.

PLANET IGS-4215-16T2S oferă o listă completă de control al accesului (ACL) IPv4/IPv6 de la nivelul 2 la nivelul 4 pentru a asigura securitatea la vârf. Aceasta poate fi utilizată pentru a restricționa accesul la rețea prin respingerea pachetelor pe baza adreselor IP sursă și destinație, a porturilor TCP/UDP sau a aplicațiilor de rețea tipice definite. Mecanismul său de protecție cuprinde, de asemenea, autentificarea utilizatorilor și a dispozitivelor pe bază de port 802.1X, care poate fi implementată cu RADIUS pentru a asigura securitatea la nivel de port și a bloca utilizatorii ilegali. Cu ajutorul funcției Protected Port (Port protejat), comunicarea între porturile de margine poate fi împiedicată pentru a garanta confidențialitatea utilizatorilor. În plus, funcția Port Security permite limitarea numărului de dispozitive de rețea pe un anumit port.

IGS-4215-16T2S oferă, de asemenea, funcțiile DHCP Snooping, IP Source Guard și Dynamic ARP Inspection pentru a preveni atacurile IP Snooping și pentru a respinge pachetele ARP cu adrese MAC invalide. Administratorii de rețea pot acum să construiască rețele corporative foarte sigure cu mult mai puțin timp și efort decât până acum.
Sistemul universal de gestionare a rețelei (UNI-NMS) și aplicația CloudViewer de la PLANET sprijină personalul IT prin gestionarea de la distanță a tuturor dispozitivelor de rețea și monitorizarea stării de funcționare a PD-urilor. Astfel, acestea sunt concepute atât pentru întreprinderi, cât și pentru industrii în care implementările de PD-uri pot fi cât mai îndepărtate, fără a fi nevoie să se deplaseze la locația reală odată ce se constată o eroare sau o stare de defecțiune. Cu aplicația UNI-NMS sau CloudViewer, toate tipurile de întreprinderi pot fi acum gestionate rapid și eficient de pe o singură platformă.

Potrivit pentru clădirile în care securitatea trebuie să fie strict impusă, IGS-4215-16T2S cu șaisprezece interfețe Gigabit Ethernet de mare viteză, poate construi cu ușurință o rețea de putere controlată central pentru un sistem de telefonie IP, un sistem de supraveghere IP și un grup AP wireless în mediul industrial dificil.

IGS-4215-16T2S este fabricat pentru a rezista la orice tip de funcționare dură în medii precum cabinete de control al traficului, podele de fabrică și locații interioare și exterioare în care temperaturile sunt extrem de ridicate sau scăzute. Cu un design care nu blochează și dimensiuni compacte, instalarea IGS-4215-16T2S este ușoară și ajută la construirea rapidă a unei rețele cu lățime de bandă mare Gigabit.