Noutati

Conectivitate sigură și performanță inaltă: switch-ul Industrial PLANET IGS-1000-8T4X


Rețelele industriale necesită soluții robuste și eficiente pentru a asigura o conectivitate stabilă și de înaltă viteză în medii dificile. Switch-ul PLANET IGS-1000-8T4X, proiectat pentru a satisface aceste cerințe, reprezintă o alegere perfectă pentru mediile industriale grele.

Cu 8 porturi Gigabit Ethernet și 4 porturi de fibră optică 10G SFP+, acest switch industrial de tip DIN-rail oferă o transmisie de date rapidă și fiabilă către o rețea centrală la distanță. Caracteristica sa Plug and Play facilitează instalarea și configurarea, în timp ce robustețea sa îl face potrivit pentru medii de lucru extreme, cu o temperatură de funcționare cuprinsă între -40 și 75 de grade Celsius.

IGS-1000-8T4X dispune de un uplink de 10Gbps, ceea ce îl face ideal pentru conectarea la rețele industriale centrale sau la servere de mare capacitate. Cu o capacitate de până la 96 Gbps la viteza firului, acest switch asigură o conectivitate fără întreruperi și oferă un suport esențial pentru aplicații cu lățime de bandă mare, precum streamingul video, cloud computing și virtualizarea.

Flexibilitatea sa este evidențiată de capacitatea de conectare cu fibră optică 10G, care permite extinderea implementării rețelei. Slotul SFP+ este compatibil cu transceiverele de fibră optică 10GBASE-SR sau 10GBASE-LR, oferind un debit constant și extinzând distanța de transmisie de la 300 de metri la 2/10/20/40/60/70/80 kilometri.

Cu un sistem de alimentare redundant și o construcție metalică robustă, IGS-1000-8T4X este rezistent la interferențe electromagnetice, supratensiuni și temperaturi extreme. Funcția de basculare hardware asigură alimentarea continuă în cazul în care una dintre sursele de alimentare nu mai funcționează, fără a afecta performanța.

Protejat împotriva descărcărilor electrostatice și supratensiunilor, IGS-1000-8T4X oferă o protecție robustă rețelelor și asigură stabilitatea produsului. Cu o construcție ventilată care elimină necesitatea unui ventilator de răcire, acest switch funcționează în tăcere, fiind ideal pentru medii industriale exigente.

Cu caracteristici Plug and Play, acest switch simplifică configurarea în ciuda capacității sale avansate. Porturile de fibră optică de 10 Gbps și porturile multiple cu viteză dublă oferă o rețea de mare viteză, ideală pentru aplicații precum streamingul video, cloud computing și virtualizarea.

Cu un uplink de 10Gbps, IGS-1000-8T4X este potrivit pentru conectarea la o rețea centrală industrială sau la servere de mare capacitate. Slotul SFP+ compatibil cu transceiverele de fibră optică 10GBASE-SR sau 10GBASE-LR asigură o conectivitate robustă, iar sistemul de alimentare cu intrare dublă între 9~48V DC sporește fiabilitatea și timpul de funcționare.

Switch-ul dispune de protecție împotriva ESD, oferind o descărcare de contact de ±6KV DC și o descărcare în aer de ±8KV DC pentru a asigura stabilitatea produsului și a proteja rețelele împotriva atacurilor devastatoare ESD. În concluzie, IGS-1000-8T4X este alegerea ideală pentru modernizarea rețelelor LAN industriale, oferind performanță și fiabilitate în medii dificile.

Switch de clasă industrială pentru automatizarea și securitatea clădirilor

Carcasa metalică cu grad de protecție IP30 a IGS-1000-8T4X este concepută în special pentru industriile grele, cum ar fi fabrici, porturi, depozite și altele. Potrivit pentru clădirile în care securitatea este impusă cu strictețe, IGS-1000-8T4X, cu 8 porturi 1000BASE-T și 4 interfețe uplink de fibră optică 10GBASE-X SFP+, poate configura cu ușurință un sistem de telefonie IP, un sistem de supraveghere IP, un sistem de control al securității și un grup AP wireless în mediul industrial dur.

Proiectat pentru industria grea

Carcasa metalică cu grad de protecție IP30 a IGS-1000-8T4X este concepută în special pentru industriile grele, cum ar fi fabrici, porturi, depozite și altele. Atunci când este instalat în aceste unități, acesta poate îmbunătăți performanța de lucru a acestor unități prin transferul rapid al datelor de intrare și de ieșire.