Program: Luni - Vineri 9:30-18:00
vanzari@gsc.com.ro
+40 728 472 104   

Cum să alegi cel mai bun încărcător pentru vehiculul tău electric

Felicitări! V-ați hotărât să achiziționați o mașină electrică. Acum vine partea dedicată vehiculelor electrice (VE): alegerea unei stații de încărcare pentru acasă. Acest lucru poate părea complicat, dar noi suntem aici pentru a vă ajuta!

În cazul mașinilor electrice, procesul de încărcare la domiciliu arată astfel: ajungeți acasă; apăsați butonul de deschidere a portului de încărcare al mașinii; coborâți din mașină; luați cablul de la noua stație de încărcare de acasă, aflată la câțiva metri distanță, și conectați-l la portul de încărcare al mașinii. Acum puteți intra în casă și vă puteți bucura de confortul căminului dvs. în timp ce vehiculul dvs. finalizează o sesiune de încărcare în liniște. Tad-ah! Cine a spus vreodată că mașinile electrice sunt complicate?

În timp ce stațiile de încărcare a vehiculelor electrice din supermarketuri și centre comerciale pot oferi un impuls util, nimic nu poate înlocui accesul la încărcarea vehiculelor electrice acasă, oricând aveți nevoie. Încărcarea vehiculului electric electric la domiciliu este probabil cea mai convenabilă soluție pentru a vă menține pe drum. Dar ce urmează după ce v-ați decis să achiziționați un încărcător pentru vehiculul electric electric acasă? În primul rând, va trebui să vă decideți între un încărcător EV cu cablu sau unul cu priză. Putem trece peste asta: dacă doriți ceva rezistent la intemperii, cu încărcare mai rapidă și mai ușor de utilizat, atunci cel cu fir este cel mai potrivit. Acest lucru înseamnă că va trebui să instalați un încărcător EV în exteriorul casei sau în garaj. Și, făcând acest lucru, trebuie să faceți câteva alegeri înainte de a fi instalat și gata de utilizare.

VERIFICA CAPACITATEA ELECTRICĂ DISPONIBILĂ A LOCUINȚEI TALE

Verificarea capacității rețelei electrice din gospodărie este esențială pentru instalarea cu succes a unui încărcător de vehicule electrice acasă. În caz de incertitudine, un electrician calificat vă poate ghida în acest proces și se poate asigura că locuința dvs. este pregătită să adauge încărcarea pentru vehicule electrice la propria rețea.

ALEGEȚI CU ATENȚIE LOCUL DE INSTALARE

Acest lucru este destul de simplu – unde veți amplasa stația de încărcare a vehiculelor electrice? În mod ideal, doriți un loc lângă o parcare unde să puteți parca mașina electrică în timp ce aceasta se încarcă. O acoperire pentru stația de încărcare a VE este, de asemenea, utilă, deși nu este întotdeauna necesară, deoarece majoritatea modelelor au o construcție durabilă. De exemplu, TeltoCharge are clasificarea IP55 și IK10, ceea ce înseamnă că poate fi instalată în siguranță atât în interior, cât și în exterior.

DETERMINA CAPACITATEA DE PUTERE CORESPUNZĂTOARE A ÎNCĂRCĂTORULUI PENTRU VEHICULUL TAU

După ce verifici rețeaua electrică a casei tale, trebuie să decizi care este gama de putere a încărcătorului pentru vehicule electrice care funcționează cu mașina ta și capacitatea electrică disponibilă a casei tale. Aceasta are un impact direct asupra vitezei de încărcare a vehiculului electric. Cu cât încărcătorul furnizează mai multă putere, cu atât mai repede se va face încărcarea completă a vehiculului tău.

ALEGE ÎNCĂRCĂTORUL EV CU SAU FĂRĂ CABLU

Cele două optiuni pentru încărcătoare pentru vehicule electrice prezintă două seturi diferite de puncte forte și puncte slabe. Bineînțeles, există mult mai multe informații decât cele care pot fi prezentate aici, dar, în termeni simpli: ” cu cablu de încărcare încorporat” vine cu un cablu de încărcare încorporat, iar “fără cablu de încărcare” este un port la care poate fi atașat un cablu separat. Nu există un răspuns direct cu privire la care este mai bun. Alegerea va depinde de configurația ta particulară, dar fii sigur că cei mai buni producători de încărcătoare pentru vehicule electrice de uz casnic oferă, de obicei, soluțiile lor în ambele forme, cu și fără cablu.

ASIGURĂ-TE CĂ ÎNCĂRCĂTORUL TĂU PENTRU VEHICULE ELECTRICE ESTE PROTEJAT DE GARANȚIE

Să sperăm că lucrurile nu vor merge prost, dar să ne planificăm dacă se întâmplă. Această măsură simplă este întotdeauna eficientă, iar stațiile de încărcare a vehiculelor electrice de acasă nu fac excepție. Alegerea unui furnizor care are încredere în produsul său pentru a oferi o garanție de durată este întotdeauna înțeleaptă. O garanție de un an este ușor de bătut, doi ani este mai mult decât atât, dar ideal ar fi să doriți trei plus. Cu TeltoCharge, aveți totul acoperit.

INSTALAREA ÎNCĂRCĂTORULUI TAU SA FIE REALIZATĂ DE CĂTRE PERSONAL CALIFICAT

Etapa finală a acestui proces este instalarea, o procedură simplă și fără complicații pentru cei care sunt calificați. Nu încercați să instalați singur un încărcător pentru vehicule electrice. În schimb, găsiți un profesionist cu experiență în instalarea de încărcătoare pentru vehicule electrice pentru a asigura o instalare sigură și fără probleme. Dacă întâmpinați probleme cu această etapă, contactați furnizorul stației de încărcare, deoarece acesta dispune adesea de echipe de instalatori specializați, care cunosc bine cerințele unice de instalare a fiecărei soluții.

Teltonika TeltoCharge
TeltoCharge este ușor de utilizat, inteligent și fiabil. Îl puteți instala într-o varietate de culori, puteți include diferite cabluri și prize sau puteți alege diferite tipuri de conexiuni. Este universal pentru toate vehiculele electrice și hibride, acoperind nevoile dvs. de puncte de încărcare cu o singură instalare. Acest lucru face ca TeltoCharge să fie una dintre cele mai bune opțiuni disponibile pe piața britanică pentru întreprinderile de toate dimensiunile.

  • Încărcător premium pentru acasă, spații comerciale sau la locul de muncă
  • Viteze de încărcare de până la 22kWh*.
  • Opțiuni Wi-Fi, Bluetooth și Cat 5 Ethernet
  • Folosește cabluri universale de tip 2 cu cablu de legătură
  • Garanție de trei ani
  • Opțiuni de restricționare a accesului

Abonează-te la newsletter si află primul cele mai noi oferte

Subscription Form
Cos de cumpărături
Magazin
0 articol Coș
Contul meu