Noutati

De ce poate fi atât de scumpă automatizarea industrială?


Automatizarea industrială poate fi foarte scumpă, dar poate fi și o investiție foarte profitabilă. Există o nevoie din ce în ce mai mare de acuratețe, calitate, precizie și performanță ridicate în sistemele de producție industrială și în sectoarele care le implică. Ca urmare, industria se îndepărtează de sistemele mecanice și de alte sisteme de procesare care necesită multă interacțiune umană și se orientează către sistemele de control al automatizării. Costul de a nu face nimic este semnificativ. Prin amânarea investiției în această tehnologie, compania dvs. se va confrunta cu costuri suplimentare ridicate și ascunse legate de forță de muncă, productivitate și siguranță.

PLANET TECHNOLOGY produce echipamente eficiente și cu un cost rezonabil care pot ajuta companiile să economisească bani pe termen lung. Echipamentele noastre sunt ușor de instalat și de întreținut, ceea ce le face o alegere bună pentru companiile de toate dimensiunile.
Soluțiile de automatizare industrială PLANET Technology  ajută la realizarea interconectării bazate pe IIoT prin furnizarea unei varietăți de produse pentru adaptarea flexibilă și eficientă a dispozitivelor industriale tradiționale la transmiterea și gestionarea protocolului TCP/IP. Realizată pentru industria de producție inteligentă, automatizarea mașinilor și sistemul de transport inteligent (ITS), aceasta acoperă produse precum Serial Device Servers, gateway Modbus cu Modbus RTU/ASCII și modul I/O Slave EtherCAT integrat cu protocoale Modbus TCP și MQTT.

Serial Device Servers RS232/RS422/RS485

 • Automatizare industrială și transfer de date pentru infrastructura Industry 4.0
  Seria de servere de dispozitive seriale PLANET ICS este special concepută pentru a converti comunicațiile seriale RS232, RS422 sau RS485 în IoT și rețele TCP/IP. Acesta face ca dispozitivele seriale tradiționale conectate să devină echipamente bazate pe IP și sunt capabile să se conecteze la rețeaua Ethernet industrială, permițând conectarea eficientă și economică a comunicațiilor seriale și Ethernet. Seria ICS este o soluție care economisește timp și este eficientă din punct de vedere al costurilor, nefiind necesară înlocuirea echipamentelor seriale și a sistemului software existent.

RS232/RS422/RS485 Modbus Gateways

 • Soluție economică pentru integrarea în cadrul rețelei industriale Modbus TCP/RTU/ASCII
  Pentru a satisface cererea de automatizare și schimb de date pentru infrastructura industrială 4.0, seria de gateway-uri Modbus PLANET MG și IMG poate acționa ca o punte de conversie între echipamentele RS233/422/485 cu protocol Modbus RTU/ASCII și stațiile de lucru ale administratorului care rulează protocolul Modbus TCP/IP.

Avantajul seriei MG și IMG este acela de a ajuta utilizatorii să construiască cu ușurință un mediu industrial între protocolul Modbus TCP/IP și protocolul Modbus RTU/ASCII, oferind astfel o soluție de aplicare pentru echipamentele de control industrial fără porturi Ethernet.

Module industriale EtherCAT Slave I/O

 • Dinamizarea transformării digitale cu EtherCAT
  PLANET IECS-1116-DI și IECS-1116-DO sunt module industriale EtherCAT slave I/O echipate cu protocolul EtherCAT pentru aplicațiile industriale descentralizate de astăzi. Seria IECS oferă canale de intrare/ieșire digitală de înaltă densitate și este protejată cu o izolare de 3750V DC. Dimensiunile sale compacte și montarea pe șină DIN facilitează instalarea într-un dulap. Terminalele de conectare și LED-urile indicatoare ajută utilizatorii să întrețină și să configureze sistemul.

Gateway-uri seriale pe rețele mobile

 • Facilitarea conexiunii la rețeaua 5G NR și 4G LTE Cellular Gateway
  Seriile PLANET ICG-2515-NR și ICG-2510-LTE sunt gateway-uri pentru comunicații mobile fiabile, sigure și cu lățime de bandă mare, de calitate industrială, pentru aplicații mobile solicitante, M2M (machine-to-machine) și implementări IoT.

Acestea oferă 5G NR și 4G LTE , 2.4G/5G 11ax Wi-Fi, porturi Ethernet, port de consolă serial, interfețe DI și DO și tehnologie VPN, incluse într-o carcasă metalică compactă, dar robustă. Acestea realizează o conexiune mobilă rapidă între dispozitivele echipate cu porturi Ethernet și seriale.