Atentie Cookie-urile sunt folosite pe acest site pentru a oferi cea mai buna experienta pentru utilizator. Daca veti continua, vom presupune ca sunteti de acord sa primiti cookie-uri de pe acest site. OK
Discount 24%

Interface mFi mPort (Output RJ45)

Ubiquiti Networks, Pret pebuc.
Pret vechi: 412.00 RON
314.00 RON
Discount: 98.00 RON (24%)
Greutate: 1.000 kg
mPort
in stoc
+

 

mPort marca Ubiquiti este un controler al funcţionării senzorilor din seria mFi. Produsul poate deservi maxim trei dispozitive.

Controlerul de funcţionare a senzorilor este dotat cu două porturi Ethernet LAN (RJ-45) și un slot de ieşire CD. Are o interfaţă WiFi ș Ethernet.

 

Funcționarea

Soluţia oferită se remarcă printr-o viteză maximă de transfer de date la nivelul de 100 Mbit/s. Modelul are o memorie internă de 16 MB și o memorie flash de 8 MB. Consumul de energie este de 3 W.

 

Construcția

Produsul este caracterizat printr-un design modern. Dispune de trei diode LED - Power, Ethernet, Status. Controlerul a fost realizat din componente de înaltă calitate.

 

Domeniu de utilizare

Exploatarea este posibilă la o temperatură care nu depăşeşte 70 de grade Celsius și o umiditate relativă la un nivel maxim de 80 la sută.

 

 

Caracteristici principale

  • viteza maximă de transfer de date prin Ethernet LAN 100 Mbit/s
  • 2 porturi Ethernet LAN (RJ-45)
  • construcţie durabilă
  • design modern

 

 

mPort Serial oferă conectivitate serială RS232 printr-un port serial DB9 standard. Serialul mPort se poate atașa la rețeaua IP utilizând Wi-Fi sau Ethernet încorporat. Un ecran terminal poate fi lansat prin intermediul software-ului controlerului mFi pentru a controla aparatul conectat. Seria mPort are, de asemenea, un conector de antenă extern pentru a sprijini aplicații industriale cu rază mai mare de acțiune.

Utilizați cablu Ethernet standard pentru a conecta echipamente sau senzori. Utilizați Wi-Fi pentru a conecta nodurile mFi perfect la rețeaua dvs. IP. Scalabilitate nelimitată a dispozitivului.


Creați relații puternice între senzori, echipamente și controlul puterii. Creați instantaneu analize puternice, raportare de evenimente și programare.

De la detectarea automată a echipamentelor până la crearea de reguli intuitivă și puternică, controlerul mFi transformă o rețea de echipamente într-o retea automată.

Brand:
Ubiquiti Networks