Atentie Cookie-urile sunt folosite pe acest site pentru a oferi cea mai buna experienta pentru utilizator. Daca veti continua, vom presupune ca sunteti de acord sa primiti cookie-uri de pe acest site. OK

Management avansat si securitate cibernetica imbunatatita pentru retelele critice

07-07-2022
de catre GSC Doe

 

PLANET a lansat o noua versiune a switch-ului cu management industrial IGS-10080MFT cu caracteristici care sporesc securitatea retelelor critice fara costuri si eforturi suplimentare de implementare. Acesta include o serie de caracteristici de securitate cibernetica, cum ar fi DHCP Snooping, IP Source Guard si ARP Inspection Protection pentru a proteja complet reteaua. IGS-10080MFT ofera performante si fiabilitate ridicate pentru a asigura functionarea industriala continua in medii dificile, cum ar fi transporturile, fabricile, exteriorul si locurile cu temperaturi extrem de scazute sau ridicate. Cu un design modern si dimensiuni minime, instalarea IGS-10080MFT este usoara si rapida pentru a construi rapid o retea  Gigabit eficienta.

Dispune de doua porturi 100/1000/2500BASE-X, sase porturi de fibra optica 100/1000BASE-X SFP si doua interfete de cupru 10/100/1000BASE-T suplimentare, livrate intr-o carcasa robusta IP30 cu sistem de alimentare redundant. In cadrul acestei carcase atat de incapatoare, ofera interfete de management IPv6/IPv4 usor de utilizat, dar avansate, functii de comutare L2/L4  si capacitate de rutare statica de nivel 3.  IGS-10080MFT poate functiona in mod stabil la temperaturi cuprinse intre -40 si 75 de grade C si permite fie montarea pe sina DIN, fie pe perete, pentru o utilizare eficienta a spatiului din cabinet.