Patch cord RJ45/RJ45 cat. 5E, UTP, conector turnat, verde, 7,5m

pret pe buc
18.80 RON
(TVA inclus)
Greutate: 0.75 KG per item
11420011.7,5
Disponibil pentru comanda
+
Discounturile noastre de cantitate:
Cantitate 99+ 199+ 299+
Pret 18.24 RON 17.67 RON 17.11 RON
  • Cere oferta

Descrierea

Patchcordurile de retea sunt folosite pentru a realiza conexiunea intre patchpanel si echipamentele active de retea.Patchcordurile de retea sunt fabricate din cablu cu manta PVC sau LSOH si sunt produse in diferite culori si lungimi.La cerere se pot produce patchcorduri cu dimensiuni non-standard si cu alte configurati ale pinilor. Fiecare patchcord produs este supus mai multor teste pentru a se asigura o cat mai inalta calitate in conformitate cu categoria din care fac parte: cat 5e, cat 6 sau cat 6a. Realizate din cablu de retea torsadat AWG 24 si AWG 27.Sunt disponibile in varianta ecranata sau neecranata. Conectorizarea este realizata prin procedeul de turnare sau de sertizare mecanica ceea ce ofera o buna calitate conexiunilor, in acest fel se elimina riscul de deterioarare a firelor.

Important:

  • Orice oferta comerciala prezenta in acest magazin se refera numai la plata in momentul livrarii
  • Preturile contin TVA. Fotografia afisata are caracter orientativ si poate contine accesorii ce nu sunt incluse in pachetul standard al produsului.
  • Specificatiile tehnice sunt informative, in conformitate cu datele transmise de catre producatorii sau distribuitorii autorizati; ele pot fi modificate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala, aceleasi conditii se aplica si pretului produsului. Toate promotiile prezente pe gsc-online.ro sunt valabile in limita stocului. Echipa GSC face toate eforturile pentru a elimina orice erori.
  • Fiecare produs beneficiaza de garantia specifica data de catre producatorul sau distribuitorul autorizat in Romania. Toate marcile apartin detinatorilor legali.
  • Fiecare produs din oferta cu discount beneficiaza de garantie 6 luni.
  • Pretul serverelor este calculat pentru configuratia Barebone. Nu contine pretul procesoarelor, memoriilor, hard-disk-urilor sau altor componente optionale.HDD-urile se vand numai in configuratie cu serverele din oferta GSC.
  • Pretul este negociabil pentru cantitati mai mari.
  • Orice oferta de transport gratuit se refera numai la locatiile care exista pe lista curierului cu care avem contract.Lista o puteti consulta  aici