Program: Luni - Vineri 9:30-18:00
vanzari@gsc.com.ro
+40 728 472 104   

RMS Connect: Soluția perfectă pentru controlul dispozitivelor IoT de la distanță

RMS Connect este o unealtă unificată de management la distanță pentru flota ta de dispozitive IoT. Utilizând protocoalele suportate, accesul la dispozitivele tale inteligente din întreaga lume este la doar câteva clicuri distanță. Dacă nu o folosești în acest moment, pierzi mobilitate si eficienta!

În era dispozitivelor interconectate, gestionarea și accesarea dispozitivelor la distanță în peisajul IoT a devenit crucială. Cu ajutorul uneltelor și software-ului avansate de management la distanță, poți optimiza operațiunile, îmbunătăți eficiența și asigura un flux de lucru fără probleme în întreaga rețea de dispozitive IoT. În acest articol, vom explora necesitatea accesului și controlului la distanță al dispozitivelor IoT, precum și cea mai bună soluție pentru această necesitate: RMS Connect.

RMS Connect este unul dintre serviciile cheie ale Sistemului de Management la Distanță (RMS) al Teltonika Networks – în sine o unealtă comprehensivă de management la distanță pentru dispozitivele IoT. Pe scurt, RMS Connect este un centru centralizat prin intermediul căruia inginerii și administratorii IT pot accesa, gestiona și controla dispozitivele finale conectate la flota lor de dispozitive IoT la distanță.

Prin exploatarea unui astfel de sistem de management la distanță a dispozitivelor, accesarea și controlul flotei tale de dispozitive și efectuarea sarcinilor la distanță pentru dispozitivele IoT este simplă și ușoară. Indiferent de locația fizică a dispozitivelor, poți lucra pe interfața acestora ca și cum ai fi chiar lângă ele.

Asemănător unui software de gestionare la distanță, RMS Connect acționează ca o punte de legătură între dumneavoastră și flota dumneavoastră de echipamente finale, oriunde s-ar afla acestea. Acesta creează legături proxy cu durată limitată pe care le puteți introduce într-un browser, făcând ca interfața protocolului corespunzător să revină la dumneavoastră prin intermediul RMS Connect. De exemplu: WebUI cu HTTP(S), interfața liniei de comandă cu SSH și Telnet, accesul la fișiere cu SFTP și ecranul desktop cu RDP și VNC.

Timpul de expirare implicit al acestor legături este de 45 de minute, dar puteți selecta o altă alternativă de timp, dacă este necesar. Această caracteristică este implementată pentru a spori securitatea acestui instrument de gestionare la distanță și merge alături de criptarea suplimentară a unui tunel SSH.

RMS Connect are multe beneficii și caracteristici de oferit. În primul rând, utilizarea RMS Connect nu necesită o adresă IP publică, configurații suplimentare de Firewall pentru dispozitivele IoT Teltonika Networks sau redirecționarea porturilor. Configurația automată pentru conexiunea de la distanță la dispozitivul final este disponibilă pentru o utilizare simplificată.

Acest instrument de gestionare de la distanță acceptă următoarele protocoale: Protocoale HTTP(S), SSH, Telnet, RDP, VNC și SFTP. Utilizând oricare dintre aceste protocoale, puteți accesa și controla direct dispozitivele finale conectate la dispozitivele IoT la distanță, utilizând un browser web. De asemenea, RMS Connect vă scanează automat dispozitivele IoT și vă informează cu privire la porturile de comunicare implicite disponibile (22, 23, 80, 443, 3389, 5900).

Cel mai bun dintre toate – plătiți pentru acest serviciu doar atunci când îl utilizați și doar pentru cantitatea de date utilizată!

Dacă vă interesează cum arată utilizarea RMS Connect în practică, avem câteva cazuri de utilizare care prezintă capacitățile sale și pe care ar trebui neapărat să le verificați.

Un exemplu este un caz de utilizare a unui sistem POS centralizat de automate de vending, în care RMS Connect și protocolul SSH au fost utilizate pentru a stabili o gestionare la distanță securizată cu un terminal de card bancar pentru actualizări de firmware IT într-un sistem POS la distanță.

Un alt exemplu este calibrarea și controlul de la distanță al semafoarelor inteligente, în care RMS Connect și routerul RUT240 de la Teltonika Networks au fost utilizate pentru a oferi capacități de gestionare și control de la distanță securizate pentru semafoare.

Abonează-te la newsletter si află primul cele mai noi oferte

Subscription Form
Cos de cumpărături
Magazin
0 articol Coș
Contul meu