Atentie Cookie-urile sunt folosite pe acest site pentru a oferi cea mai buna experienta pentru utilizator. Daca veti continua, vom presupune ca sunteti de acord sa primiti cookie-uri de pe acest site. OK
Discount 22%

ROUTER UBNT EDGE ROUTER X SFP, 5xGLAN, 1xSFP, 5x PoE out

Ubiquiti Networks, Pret pebuc.
Pret vechi: 412.00 RON
323.00 RON
Discount: 89.00 RON (22%)
Greutate: 1.000 kg
ER-X-SFP
in stoc
+

Soluţia fiabilă ER-X-SFP oferă un raport foarte avantajos preţ-calitate. Datorită aplicării celor mai noi tehnologii performanţa maximă este oferită  într-o construcţie compactă, de mici dimensiuni.

Dispozitivul se caracterizează printr-o viteză maximă de transfer de date prin Ethernet LAN la nivel de 1000 Mbit/s. 

Funcţionare multiplă

Dispozitivul este dotat cu cinci porturi Gigabit RJ-45 și un port SFP. Acesta se bazează pe un procesor Dual-Core 880 MHz, MIPS1004Kc. Deține certificatele CE, FCC, IC. Poate fi exploatat la o temperatură de la -10 până la 45 de grade Celsius. 

 

Calitate marca Ubiquiti

Modelul poate fi alimentat prin intermediul unui adaptor extern. Cinci porturi RJ-45 sunt susţinute de PoE pasiv de 24V pentru dispozitivele AirMax și UniFi, iar portul SFP garantează o conexiune prin fibră optică care permite operarea software-ului de tip backhaul. Modelul se poate baza pe conexiunea prin fibră optică existentă, mărind aria sa de acoperire. Aceasta este, de asemenea, o soluție perfectă pentru crearea staţiilor de bază.

 

Caracteristici principale

  • 5 porturi Ethernet LAN (RJ-45)
  • viteză maximă de transfer de date prin Ethernet LAN 1000 Mbit/s
  • suport PoE
  • port SFP
  • interfață intuitivă
  • design compact
Brand:
Ubiquiti Networks