Router Wireless Planet, 750Mbps, Dual-Band 802.11ac

pret pe buc
199.71 RON
(TVA inclus)
Greutate: 0.30 KG per item
WDRT-750AC
Disponibil pentru comanda
+
  • Cere oferta

Descrierea

Conexiune wireless de mare viteza compatibila cu cel mai nou standard wireless 802.11ac 
Routerul wireless PLANET WDRT-750AC suporta noua tehnologie dual-band si standardul IEEE 802.11a/b/g/n/ac. Mai exact, WDRT-750AC poate oferi viteze wireless de pana la 433Mbps pe frecventa de 5GHz si 300Mbps pe frecventa de 2.4GHz simultan, ceea ce inseamna ca este de 12 ori mai rapid decat access pointurile traditionale 11g. Comparat cu routerele wireless existente, WDRT-750AC ofera viteze superioare de transmisie a datelor si metode mai facile de activare sau dezactivare a semnalului wireless. 

 

Conexiune wireless dual-band simultana - frecventa de 2.4G si frecventa de 5G
Deoarece exista din ce in ce mai multe electrocasnice si dispozitive electrice care utilizeaza frecventa radio de 2.4 GHz, canalul 2.4 GHz a inceput sa fie deja prea aglomerat. Astfel clientii nu se mai bucura de conexiunea wireless de mare viteza. Pentru a evita interferentele de acest gen, PLANET WDRT-750AC ofera utilizatorilor frecvente radio de 5GHz pentru conectarea cu echipamente ca: alte AP-uri/repeatere, televizoare, telefoane/tablete, console gaming etc. In acelasi timp WDRT-750AC permite altor utilizatori sa navigheze pe internet prin frecventa 2.4 GHz total independent, deci fara a afecta in vreun fel viteza de transfer a echipamentelor conectate prin banda de 5 GHz.

 

 

Firewall si functii complete de control acces. 
WDRT-750AC suporta functia NAT care permite mai multor utilizatori sa acceseze Internetul prin intermediul unui IP unic. Acesta ofera, de asemenea, Virtual Server pentru un anumit PC din reteaua LAN sa actioneze ca un server de aplicatie si sa ofere anumite servicii pentru clienti prin intermediul internetului. In plus, firewall-ul puternic protejeaza clientii dumneavoastra Intranet de acces neautorizat si de diferite tipuri de atacuri DoS de pe Internet. Prin prisma firewall-ului, WDRT-750AC ofera metode de control a accesului bazate pe IP si MAC pentru a preveni posibile atacuri ale hackerilor. 


Criptare de securitate a retelei wireless. 
Pentru a asigura comunicatia wireless, WDRT-750AC suporta tehnologie de criptare de ultima generatie, WPA / WPA2 si WPA-PSK / WPA2-PSK cu TKIP / AES. WDRT-750AC accepta Wi-Fi Protected Setup (WPS), configuratia cu metode PBC / PIN pentru a simplifica setarile de securitate wireless. Facand doar un clic pe butonul WPS, se va efectua imediat conexiunea securizata intre AP si clientul wireless. 

Important:

  • Orice oferta comerciala prezenta in acest magazin se refera numai la plata in momentul livrarii
  • Preturile contin TVA. Fotografia afisata are caracter orientativ si poate contine accesorii ce nu sunt incluse in pachetul standard al produsului.
  • Specificatiile tehnice sunt informative, in conformitate cu datele transmise de catre producatorii sau distribuitorii autorizati; ele pot fi modificate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala, aceleasi conditii se aplica si pretului produsului. Toate promotiile prezente pe gsc-online.ro sunt valabile in limita stocului. Echipa GSC face toate eforturile pentru a elimina orice erori.
  • Fiecare produs beneficiaza de garantia specifica data de catre producatorul sau distribuitorul autorizat in Romania. Toate marcile apartin detinatorilor legali.
  • Fiecare produs din oferta cu discount beneficiaza de garantie 6 luni.
  • Pretul serverelor este calculat pentru configuratia Barebone. Nu contine pretul procesoarelor, memoriilor, hard-disk-urilor sau altor componente optionale.HDD-urile se vand numai in configuratie cu serverele din oferta GSC.
  • Pretul este negociabil pentru cantitati mai mari.
  • Orice oferta de transport gratuit se refera numai la locatiile care exista pe lista curierului cu care avem contract.Lista o puteti consulta  aici