Atentie Cookie-urile sunt folosite pe acest site pentru a oferi cea mai buna experienta pentru utilizator. Daca veti continua, vom presupune ca sunteti de acord sa primiti cookie-uri de pe acest site. OK

 

Sisteme de semnalizare antiefractie

 

 

Sistemele antiefracţie au devenit echipamente standard în magazine şi In sediile multor companii, remarcându-se însă tendinţa persoanelor fizice de a utiliza aceste tipuri de sisteme. Pornind de la kiturile simple care se pot instala de către persoane fără cunoştinţe de specialitate până la kiturile complexe, aceste sisteme sunt construite în jurul aceluiaşi concept de bază.
 
Ce oferim
Compania Global Systems Communications este certificată ISO 9001 pentru proiectarea, instalarea, întreţinerea şi serviceul sistemelor de securitate. Deţinem de asemenea licenţa de funcţionare nr 1866/T/2009 în conformitate cu legea 333/2003 cu privire la proiectarea, instalarea şi întreţinerea sistemelor de alarmare împotriva efracţiei.
Experienţa echipelor noastre de tehnicieni este foarte utilă în proiectarea eficientă a sistemelor minimizând astfel posibilitatea infractorilor de a păcăli sistemul.
 
Tipuri de sisteme
La bază, sistemele de semnalizare a efracţiei sunt împărţite în sisteme cu fir şi sisteme fără fir (wireless). Eficienţa acestor sisteme însă ţine de multe alte elemente, printre care menţionăm numărul de zone supravegheate, modul de declanşare a alarmei, tipurile de senzori folosiţi şi nu în ultimul rând de calitatea şi funcţiile echipamentelor folosite

Avantaje
Sistemele tradiţionale cu fir primează în special din cauza costurilor mai reduse.
Sistemele wireless prezintă anumite avantaje printre care: securitatea sporită, flexibilitate mărită datorită renunţării la cabluri, extinderea uşoară şi altele.
Sistemele de semnalizare a efracţiei pot fi integrate cu sisteme de detecţie a fumului sau a focului, sistemul notificând astfel echipajele ce răspund de situaţiile de urgenţă. Eficienţa acestor sisteme creşte cu utilizarea combinată a sistemelor de supraveghere video sau conectarea la o firma de intervenţii rapide.
 
Domenii de aplicaţii
Sistemele de semnalizare a efracţiei au devenit o necesitate, fiind prezente în orice locaţie, montajul sistemului putând fi efectuat atât în interior cât şi in exterior (în funcţie de senzorii şi tehnologia folosită).
Existenţa unei vaste game de echipamente fac posibilă instalarea acestor sisteme în orice locaţie, în funcţie de necesităţile specifice fiecărui client.
 

PORTOFOLIU de clienti:
ALPINE SA;
BLUE SOFT SERV
RITZIO BU S.R.L.
C&I AUTOMOBILE
DGS ELECTRONICS
KRIV TOP SERV
Reteaua de cazinouri INTERGAME SELECT
INTERGAME SYSTEMS
S.I.T.E.A ROMANIA
LIGHT CANDEL ART
CAPELA GRECO CATOLICA
PRAMAC GROUP
GADAGROUP ROMANIA
ISA FB IMPEX
MOOD MEDIA ROMANIA
OMIFA IMPEX
ROMBIOMEDICA
APLICATII REZIDENTIALE