Atentie Cookie-urile sunt folosite pe acest site pentru a oferi cea mai buna experienta pentru utilizator. Daca veti continua, vom presupune ca sunteti de acord sa primiti cookie-uri de pe acest site. OK

 

Sisteme de videointerfonie

 

 

Video interfonul uşurează comunicarea şi limitează accesul. Dumneavoastră hotărâţi dacă puteţi fi deranjat sau nu. Aceste sisteme sunt privite ca pe o măsură de securitate prin care, din interiorul căminului tău, poţi avea în orice moment o vedere clară asupra intrării.
 
Ce oferim
Compania Global Systems Communications este certificată ISO 9001 pentru proiectarea, instalarea, întreţinerea şi serviceul sistemelor de securitate. Deţinem de asemenea licenţa de funcţionare nr 1866/T/2009 în conformitate cu legea 333/2003 cu privire la proiectarea, instalarea şi întreţinerea sistemelor de alarmare împotriva efracţiei.
 
Tipuri de video interfoane
În funcţie de cerinţele clienţilor GSC pune la dispoziţie sisteme de video-interfon cu unul sau cu mai multe posturi video, cu imagini color sau alb-negru, în funcţie de buget sau de necesităţile fiecărui client.
Video interfoanele wireless au început să fie din ce în ce mai utilizate datorită eliminării cablurilor adăugând o notă estetică locaţiei.
De asemenea sistemele pot avea unităţi de stocare incluse putând stoca imaginile persoanelor care au sunat sau pot avea LEDuri cu infraroşu pentru a oferi imagini pe timp de noapte şi pot avea chiar şi funcţii de pornire a video interfonului manual pentru a vedea musafirii care bat la uşă în loc sa apeleze interfonul.
Avantaje
Datorită gamei largi de echipamente şi soluţii, costurile de instalare pot fi minimizate în cazul în care necesităţile clientului permit acest lucru.
Restricţionarea accesului neautorizat în locaţiile unde este imposibilă montarea cablurilor se face uşor, prin utilizarea videointerfoanelor wireless.
Combinate cu sistemele de semnalizare a efracţiei, sistemele de video-interfon pot furniza o securitate ridicată.
 
Domenii de aplicatii
Principalele beneficiare ale acestor sisteme sunt persoanele fizice care combină sistemul de semnalizare a efracţiei pentru o protecţie sporită.
Sistemele de video interfon sunt folosite cu succes atât în sediile firmelor cât în blocurile de locuinţe

Automatizari porti (bariere auto samd)

Privire de ansamblu
Domeniul porţilor automatizate este în continuă expansiune. În momentul de faţă există o paletă largă de produse şi soluţii ce satisfac atât bugetul cât şi nevoile oricărui client.
 
Ce oferim
Tehnicienii GSC vor proiecta sistemul de automatizare în funcţie de necesităţile şi bugetul fiecărui client. Experienţa tehnicienilor noştri vă asigură finalizarea proiectelor cu eficienţă maximă şi în timpul stabilit.
 
Tipuri de automatizări porţi
În funcţie de cerinţele clienţilor GSC pune la dispoziţie sisteme de

 •  porţi culisante;

 •  porţi batante;

 •   turnicheţi;

 •   bariere cu braţ sau lanţ;

 •  bariere cu sau fără sisteme de plată;

 •   porţi cu sistem dial-to-open (kituri wireless GSM);

 •   porţi cu deschidere cu telecomandă;

Avantaje
Datorită gamei largi de echipamente şi soluţii, costurile de instalare pot fi minimizate în cazul în care necesităţile clientului permit acest lucru.
Dintre aplicaţiile sistemelor de automatizare a porţilor se pot enumera:

 •  Restricţionarea accesului auto neautorizat;

 •  Sisteme de parcare cu plată;

 •   Porţi culisante pentru vile sau societăţi comerciale;

 •  Restricţionarea intrărilor/ieşirilor (ştranduri, stadioane, târguri, muzee, magazine şamd);

 •  Sisteme de acces pietonal cu plată;

 •   Sisteme de management a vizitatorilor;

Domenii de aplicatii

Aceste sisteme sunt atât de diversificate încât se pot instala în medii industriale, în spaţii comerciale dar pot fi utilizate şi de către persoane fizice.