Atentie Cookie-urile sunt folosite pe acest site pentru a oferi cea mai buna experienta pentru utilizator. Daca veti continua, vom presupune ca sunteti de acord sa primiti cookie-uri de pe acest site. OK

Solutie TELTONIKA de conectivitate fiabila si sigura pentru transportul public

02-08-2022
de catre GSC Doe

In prezent, majoritatea pasagerilor de autobuz beneficiaza de WiFi public de mare viteza, platesc biletele online si urmaresc orele de sosire a autobuzului cu ajutorul smartphone-ului. In plus, majoritatea utilizatorilor de transport public nu isi pot imagina calatoriile fara a vedea informatii relevante pe ecranele de semnalizare digitala montate pe autobuz, precum si fara camere de supraveghere care sa le asigure siguranta. Toate acestea nu ar fi posibile fara un hardware de comunicatii avansate care sa conecteze oamenii, echipamentele si serviciile cloud intr-un sistem perfect.

Pentru a tine pasul cu concurenta si cu nevoile pasagerilor, companiile de autobuze cauta solutii fiabile, usor de implementat si rentabile pentru a asigura Wi-Fi public, pentru a securiza sistemele de plata electronica, camerele de supraveghere si ecranele de semnalizare digitala. Toate componentele unei astfel de solutii nu ar fi posibile fara o sursa de internet fiabila si hardware de comunicatii avansate.

RUT955 a fost alegerea perfecta pentru aceasta solutie din cateva motive. Deoarece include o varietate de componente diferite care utilizeaza conexiuni prin cablu si fara fir, trebuia sa aiba o gama larga de conectori si interfete pentru a integra totul Intr-un sistem complet functional, care sa poata fi supravegheat de la distanta.

Acest router industrial extrem de sigur si fiabil este echipat cu Ethernet, I/O digitale si analogice, RS232, RS485, microSD si USB, ceea ce inseamna ca este capabil sa conecteze terminale de ticketing vechi, camere CCTV, un buton de panica, ecrane de semnalizare digitala si sa accepte plati cu cardul. In plus, dispune de un modul GNSS pentru urmarirea precisa a locatiei si un sistem dual SIM failover pentru redundanta In materie de conectivitate. RUT955 permite, de asemenea, configurarea unui hotspot securizat si gestionat pentru calatorii din autobuz si colectarea de date In scopuri de marketing. Si toate acestea pot fi gestionate cu usurinta prin intermediul sistemului nostru de gestionare la distanta (RMS).

Beneficii solutie

  • Furnizarea de servicii precise de urmarire a locatiei utilizand modulul GNSS incorporat.
  • Conectati cel putin sapte camere de securitate IP CCTV 1080p30 datorita sistemului Cat4 LTE robust si fiabil.
  • Furnizati un hotspot securizat pentru pasageri cu publicitate si pagina de destinatie pentru o navigare convenabila si gestionata.
  • Permite utilizarea ecranelor de semnalizare digitala in intregul vehicul pentru servicii de informare si publicitate.
  • Oferiti conectivitate la terminalele de emitere a biletelor existente sau noi prin Ethernet sau Serial pentru a asigura platile cu cardul sau pentru a colecta si incarca statisticile de emitere a biletelor pe platforma operatorului.
  • In plus, pot fi instalate in autobuz elemente I/O, cum ar fi butoanele de panica, pentru a oferi si mai mult control operatorilor de autobuz.