Noutati

TELTONIKA RUTX50, NOUA EVOLUȚIE A CONECTIVITĂȚII

RUTX50 este un router revoluționar proiectat pentru a oferi utilizatorilor o conexiune fiabilă și sigură pentru activitățile lor online. Cu tehnologia dual-band 802.11ac Wave 2, patru porturi LAN și un puternic procesor, acest router de generație următoare oferă viteze uimitoare, bandă largă maximă și latență scăzută. De asemenea, RUTX50 are o gamă largă de caracteristici care sunt proiectate să ofere securitate și management avansat. Caracteristicile de securitate ale RUTX50 includ un firewall integrat, protecție împotriva intrării și suport VPN. De asemenea, utilizatorii pot gestiona RUTX50 cu ușurință folosind accesul la distanță, controlul parental și setările calității serviciilor (QoS).

Dispozitivul este, de asemenea, eficient din punct de vedere al energiei, ceea ce reduce costurile asociate cu alimentarea routerului.

RUTX50 este un router multi-rețea dual-SIM care oferă comunicații mobile 5G pentru aplicații de mare viteză și cu volum mare de date. Împreună cu 5x porturi Gigabit Ethernet și Wi-Fi dual-band, acesta permite un transfer de date fiabil cu capacitate auto-failover.

Cu RUTX50, veți primi și avantajul unui design compact și accesibil. Acesta oferă, de asemenea, porturi multiple de ieșire LAN și suport WPS, astfel încât să puteți conecta în mod convenabil dispozitive externe precum telefoane mobile, laptopuri cat și alte dispozitive. Prin urmare, datorită vitezelor rapide, securității ridicate și flexibilității, RUTX50 este o soluție ideală pentru cei care caută să-și optimizeze experiența online.

Teltonika Networks este o companie care proiectează și fabrică soluții hardware și software pentru Internet of Things (IoT). Această tehnologie avansată permite utilizatorilor să conecteze dispozitive și mașini fizice la internet pentru a colecta și analiza date, precum și pentru a le controla . Utilizând diverse dispozitive, cum ar fi senzori, camere și actuatoare, Teltonika Networks poate furniza conectivitate în diferite industrii. Dispozitivele sunt, de asemenea, proiectate să fie sigure, fiabile și cu latență scăzută, ceea ce înseamnă că datele sunt transferate rapid și precis.

Teltonika Networks oferă soluții personalizate pentru fiecare necesitate, precum vehicule conectate, orașe și clădiri inteligente, automatizare industrială, retail și logistică, cat si managementul activelor la distanță. Utilizând puterea analiticului și a algoritmilor de învățare , produsele lor oferă utilizatorilor transferuri de date precise și consecvente . Teltonika Networks oferă, de asemenea, servicii cloud care permit utilizatorilor să acceseze date, să administreze și să actualizeze sistemele existente dar cel mai important și să-și dezvolte propriile soluții IoT conform nevoilor.