Noutati

Upgradează-ți infrastructura de rețea cu un sistem PoE rapid și montabil în rack – HPOE-2400G

Seria Huburi PoE Injector manageriate de la PLANET a avut funcțiile de management îmbunătățite la un nou stil Web care include protocoalele TLSv1.2 și TLSv1.3, Serviciul PLANET DDNS / Easy DDNS, Sistemul PLANET NMS și CloudViewer PLANET și multe altele.

Caracteristica de securitate cibernetică inclusă pentru a proteja seria Hub-ului de injector PoE HPOE gestionat într-o rețea de misiune critică nu necesită efort și costuri pentru a fi instalată. Ambele protocoale TLSv1.2 și TLSv1.3 sunt utilizate pentru a oferi o protecție puternică împotriva amenințărilor avansate. Administratorul rețelei poate acum construi rețele corporative extrem de securizate cu mult mai puțin timp și efort decât înainte. Soluția oferă, de asemenea, administrației rețelei posibilitatea de a accesa seria Hub-ului de injector PoE HPOE de la orice locație cu o conexiune la internet. Acest lucru face ușor monitorizarea și gestionarea sistemului de la o locație la distanță, ceea ce permite o eficiență și o securitate mai mari. Soluția oferă, de asemenea, o modalitate eficientă de a controla și limita accesul la sistem, mai protejând împotriva accesului neautorizat.

Soluția de gestionare la distanță PLANET’s Universal Network Management System (UNI-NMS) și aplicația CloudViewer susțin personalul IT prin gestionarea la distanță a tuturor dispozitivelor de rețea și monitorizarea stărilor operaționale ale PDs. Prin urmare, acestea sunt proiectate atât pentru întreprinderi cât și pentru industrii unde deplasările PD-urilor pot fi cât mai la distanță, fără a mai fi nevoie să se meargă la locația fizică odată ce o eroare sau un defect este descoperit. Cu UNI-NMS sau aplicația CloudViewer, toate tipurile de afaceri pot fi acum gestionate rapid și eficient dintr-o singură platformă.

HPOE-2400G oferă 24 de porturi Ethernet 10/100/1000BASE-T dotate cu injector PoE+ 802.3at, cu un buget total PoE de 720 de wați. Fiecare port PoE poate furniza până la 36 de wați de alimentare prin cabluri Ethernet UTP Cat.5/5e/6, care permit transmisia simultană a datelor și a energiei către un dispozitiv alimentat 802.3at/af (PD). HPOE-2400G permite centralizarea alimentării și optimizează instalarea și gestionarea energiei dispozitivelor de rețea remote și furnizează o soluție rapidă, sigură și eficientă din punct de vedere al costurilor pentru rețelele Power over Ethernet pentru IMM-uri și companii mari.

HPOE-2400G este instalat între un switch Ethernet normal și PD-uri. Pe panoul frontal al HPOE-2400G sunt în total 48 de porturi RJ45 STP, din care 24 de porturi sunt pe stiva inferioară, având funcția “Intrare date” și celelalte 24 de porturi sunt pe stiva superioară, având funcția “PoE (Date și Putere) ieșire”. Atât puterea, cât și datele sunt transferate simultan prin cabluri UTP către PD-uri, fără a afecta performanța și funcțiile rețelei existente.

Cu date și alimentare prin Ethernet de la o unitate, HPOE-2400G poate reduce implementarea cablurilor de alimentare și elimina necesitatea pentru prize electrice dedicate pe perete, tavan sau orice loc inaccesibil.

Conformitate cu standardul IEEE 802.3at PoE+

Alimentarea PoE adoptând standardul IEEE 802.3at Power Over Ethernet Plus face ca HPOE-2400G să poată furniza pe fiecare port până la 36 de wati de putere către fiecare PD PoE compatibil la distanță. Acesta posedă dublul cantității de putere decât PoE 802.3af convențional și este o soluție ideală pentru a satisface cererea crescândă pentru dispozitivele de rețea care consumă mai multă putere, cum ar fi camerele de rețea PTZ (panoramă, tilt și zoom), cu domuri de viteză, telefoane cu ecran tactil color sau video și voce peste IP (VoIP), puncte de acces wireless 802.11ac multi-canal și alte dispozitive de rețea.

Pentru a gestiona eficient PD-urile, HPOE-2400G oferă o interfață web de management simplă în care administratorii pot controla sistemul și funcțiile PoE pentru PD-uri. Acesta poate detecta automat starea de putere a fiecărui port și afișează mesaje pe interfața sa web de management. Aceste caracteristici oferă, de asemenea, utilizatorilor o modalitate cost-eficientă de a gestiona dispozitivul prin Internet oriunde sunt în timpul lucrului sau acasă.
Funcții PoE unice integrate pentru managementul dispozitivului alimentat.

Hub-ul PoE injector gestionat pentru rețelele VoIP, wireless și de supraveghere HPOE-2400G dispune de următoarele funcții speciale de management PoE:

· Programare PoE

· Verificare PD activă

· Reîmprospătare programată a alimentării

· Monitorizare utilizare PoE

Verificare activă a dispozitivului alimentat inteligent

Produsele PoE gestionate ale PLANET adopta nu numai tehnologia Power over Ethernet, ci și monitorizarea automată a PD și starea PoE în timp real. HPOE-2400G poate fi configurat pentru a monitoriza în timp real statusul PD-urilor conectate prin acțiunea ping prin comutatorul Ethernet legat în sus. Odată ce PD-ul se oprește și nu răspunde, HPOE-2400G va reîmprospăta puterea portului PoE și va aduce PD-ul înapoi la lucru. De asemenea, va îmbunătăți semnificativ fiabilitatea rețelei în sensul că portul PoE va reseta alimentarea PD-ului, reducând în același timp sarcina de management a administratorului.

In contextul economiei mondiale de energie si contribuind la protectia mediului, HPOE-2400G poate controla eficient alimentarea cu energie, in plus fata de capacitatea sa de a furniza putere de mare putere. Functia incorporata “Programul PoE” va ajuta sa activati sau sa dezactivati alimentarea cu energie PoE pentru fiecare port PoE in intervale de timp specificate si este o functie puternica care ajuta IMM-urile sau companiile sa economiseasca energie si bani.