Noutati

Cum vă accelerează conexiunea de 10Gbps procesul de business?

Majoritatea infrastructurilor moderne de rețea industrială sau de business constau în prezent din mai multe dispozitive conectate, cum ar fi puncte de acces, gateway-uri, centre de date, notebook-uri și multe altele. Dacă un switch de rețea cu administrare nu poate gestiona un număr mare de dispozitive și date, acesta poate încetini foarte mult viteza de transmisie, ceea ce poate afecta foarte mult întreaga operațiune.

PLANET este capabilă să rezolve problemele de transmisie lentă cu ajutorul switch-urilor sale de rețea de 10Gbps, L3 8-Port 10GBASE-X SFP+ Managed Ethernet Switch (XGS-6320-8X8TR) și L3 12-Port 10GBASE-X SFP+ Managed Ethernet Switch (XGS-6320-12X4TR). Viteza poate ajunge până la 10Gbps prin cabluri de cupru sau de fibră optică, ceea ce ajută la accelerarea performanțelor de transmisie a datelor de mari dimensiuni. Cu interfețele de cupru 10GBASE-T încorporate care suportă auto-negociere cu 5 viteze și transmisie de date de 10Gbps cu cablajul UTP Cat6A/Cat7 existent, viteza poate fi mărită fără costuri. Este proiectat pentru cererea de lățime de bandă mare pentru echipamente de rețea avansate, cum ar fi AP wireless Wi-Fi 6/Wi-Fi 7, NAS, stații de lucru și cele cu interfețe de fibră optică sau de cupru de 10Gbps.

Switchurile XGS-6320 sunt o soluție ideală atât pentru rețelele mici, cât și pentru rețelele mari, oferind o viteză de transfer de date de până la 10 Gbps, fiabilitate și securitate ridicată. Aceste switchuri sunt, de asemenea, echipate cu funcții de gestionare a energiei, oferind economie de energie și, prin urmare, economii de costuri. Cu tehnologia sa avansată și fiabilitatea sa ridicată, switchurile XGS-6320 sunt un partener ideal pentru orice rețea, oferind o conectivitate rapidă și sigură, precum și o securitate de înaltă calitate.

Pentru a proteja rețeaua împotriva întreruperilor, seria XGS-6320 încorporează tehnologia avansată ITU-T G.8032 ERPS și Spanning Tree Protocol în rețeaua clientului pentru a spori fiabilitatea sistemului și timpul de funcționare. Timpul de recuperare ar putea fi mai mic de 10ms pentru a readuce rapid rețeaua la funcționarea normală.

Datorita tehnologiei 10Gbps, conexiunea ofera o viteza de transfer de date extrem de ridicata, fiind una dintre cele mai avansate tehnologii de conectare disponibile astazi. Aceasta viteza de transfer de date poate fi folosita pentru a transmite fisiere mari, a face streaming video sau audio, a juca jocuri online si multe altele. De asemenea, conexiunea 10Gbps poate fi folosita pentru a furniza un nivel inalt de fiabilitate si securitate, datorita faptului ca poate oferi viteze de transfer de date mult mai mari decat alte tehnologii. Astfel, conexiunea 10Gbps poate asigura un flux de informatii constant, fara a suferi intreruperi sau viteze scazute. Conexiunea 10Gbps poate oferi, de asemenea, o conexiune mai rapida si mai buna pentru aplicatii care necesita o viteza mare de transfer, cum ar fi aplicatii de streaming video, jocuri online, aplicatii de navigare si multe altele. Acest lucru se datoreaza faptului ca 10Gbps poate oferi viteze de transfer mult mai mari decat alte tehnologii. De asemenea, conexiunea 10Gbps poate fi folosita pentru a transfera informatii intre mai multe dispozitive, cum ar fi computere, telefoane mobile, tablete si alte dispozitive inteligente.

Acest lucru permite utilizatorilor sa interactioneze si sa colaboreze mai usor, fara sa fie nevoiti sa astepte prea mult pentru a primi informatiile de care au nevoie. In concluzie, conexiunea 10Gbps poate oferi un nivel inalt de utilitate pentru utilizatorii sai, prin furnizarea de viteza de transfer de date extrem de ridicata, fiabilitate inalta si securitate, precum si o conexiune mai rapida pentru aplicatiile care necesita o viteza mare de transfer. Aceasta conexiune poate fi folosita, de asemenea, pentru a transfera informatii intre mai multe dispozitive, ceea ce permite utilizatorilor sa interactioneze si sa colaboreze mai usor.