Program: Luni - Vineri 9:30-18:00
vanzari@gsc.com.ro
+40 728 472 104   

Supermicro ofera o soluție totală la scară de rack pentru stocare AI pentru a accelera magistralele de date

Supermicro anunță lansarea unei soluții comprehensive și optimizate de stocare la nivel de rack, concepută pentru a eficientiza și accelera fluxurile de date pentru inteligența artificială (AI) și învățarea automată (ML), acoperind întregul spectru, de la colectarea datelor până la furnizarea de date de înaltă performanță. Această soluție avansată este proiectată pentru a optimiza valorificarea rapidă a AI, prin asigurarea unei saturări complete a magistralei de date GPU.

Aceasta solutie este capabilă să gestioneze cantități vaste de date brute, atingând capacitatea petascala, facilitând colectarea, transformarea și încărcarea acestor date în cadrul fluxurilor de lucru AI ale organizațiilor. Supermicro demonstrează prin această soluție multi-nivel capacitatea de a livra date în volum de petabyte pentru AIOps și MLOps, în contexte de producție reală. Sistemul integral la nivel multi-rack este proiectat pentru a minimiza riscurile asociate cu implementarea, permițând organizațiilor să antreneze modele AI într-un mod mai eficient și să exploateze rapid datele obținute pentru inferență AI.

Charles Liang, președinte și CEO Supermicro, a evidențiat capacitatea remarcabilă a soluției: “Oferind până la 20 PB de stocare flash de înaltă performanță per rack, care susține patru sau opt servere NVIDIA HGX H100 8-GPU, cu răcire optimizată aer sau lichid, soluția noastră permite accelerarea considerabilă a aplicațiilor AI și ML la nivel de rack.

Cu un debit de citire de 270 GB/s și 3,9 milioane de IOPS per cluster de stocare în configurația de bază, și posibilitatea de extindere până la sute de petabytes, implementarea acestei soluții conduce la creșteri semnificative în performanța aplicațiilor AI, susținută de cele mai noi sisteme Supermicro cu dispozitive de stocare PCIe 5.0 și E3.S și integrarea platformei de date WEKA. Aceasta optimizează utilizarea serverelor GPU de ultimă generație la nivel de rack, reducând costurile totale de achiziție și îmbunătățind performanța AI.”

Este esențial ca petabytes de date nestructurate, fundamentale în procesarea intensivă a instruirii AI, să fie accesibile serverelor GPU cu latențe reduse și lățimi de bandă înalte pentru a menține eficiența GPU-urilor. Gama extinsă de servere de stocare Supermicro, bazate pe tehnologie Intel și AMD, joacă un rol vital în aceste fluxuri de lucru AI. Printre acestea se numără serverele Supermicro Petascale All-Flash, cu o capacitate de 983,04* TB per server și care oferă o lățime de bandă de citire de până la 230 GB/s și 30 de milioane de IOPS. Această soluție integrată și verificată este acum disponibilă la nivel global pentru clienți care se ocupă cu ML, GenAI și alte sarcini computaționale complexe.


În calitate de integrator de soluții Supermicro recunoscut, compania noastră se mândrește cu oferirea unei expertize de neegalat și a unui design inovator de soluții avansate în domeniul tehnologiei informației. Specializați în configurarea și implementarea infrastructurilor IT de înaltă performanță, ne angajăm să livrăm soluții personalizate care răspund nevoilor specifice ale clienților noștri, integrând tehnologia de vârf Supermicro. Prin colaborarea strânsă cu Supermicro, suntem în măsură să oferim soluții de ultimă oră, de la servere și sisteme de stocare, până la soluții complete la nivel de rack, toate proiectate pentru a maximiza eficiența operațională și pentru a accelera realizările inovatoare în domeniul AI, ML și dincolo de acestea. Echipa noastră de experți dedicată asigură că fiecare implementare este optimizată pentru a îndeplini cerințele complexe ale mediilor IT contemporane, garantând astfel că partenerii noștri beneficiază de soluții fiabile, scalabile și de înaltă performanță.

Abonează-te la newsletter si află primul cele mai noi oferte

Subscription Form
Cos de cumpărături
Magazin
0 articol Coș
Contul meu