Garantia legala privind conformitatea produselor este acordata de GSC in conformitate cu prevederile Legii nr 449/2003 privind vanzarea produselor si garantiile asociate acestora, precum si ale Ordonantei nr. 21/1992 privind protectia consumatorilor, iar conditiile de garantie sunt prevazute in certificatul de garantie care insoteste produsul livrat. Perioada de garantie este calculata de la data achizitionarii produselor de catre Cumparator, specificata pe certificatul de garantie care insoteste produsul.

Cumparatorul are obligatia sa manipuleze, sa transporte, sa dezambaleze, sa depoziteze, sa conserve produsele in conformitate cu prescriptiile date de producator. Vanzatorul nu raspunde pentru defectiunile aparute ca urmare a nerespectarii acestor prescriptii de catre Cumparator. Repararea sau reconditionarea produselor defectate datorita cauzelor de mai sus va fi suportata de catre Cumparator.

Garantia nu se aplica nici unui produs sau parti din produs care a facut obiectul unui accident, modificare, abuz sau utilizare gresita.

Garantia comerciala poate sa difere , in functie de produsul achizitionat, de cea legala. Detalii despre conditiile de acordare si perioada garantiei comerciale sunt prevazute in certificatul de garantie care insoteste produsul livrat.

Prezentele termene si conditii se completeaza cu dispozitiile O.U.G. nr. 34/2014 privind drepturile consumatorilor in cadrul contractelor incheiate.

Firma nu isi asuma raspunderea pentru eventualele pierderi de informatii survenite in urma unor defectiuni hardware – mai concret defectiuni de hard disk intern / extern, solid state drive intern / extern sau alte medii de stocare interne sau externe, drept pentru care se recomanda salvarea datelor importate periodic pe un suport extern.Bateriile / acumulatorii sunt considerate bunuri perisabile, consumabile care isi pierd proprietatile inca din momentul fabricatiei. Astfel, garantia acestor produse este cuprinsa intre 6 si 12 luni. Nu se acorda garantie la produsele media storage – CD-R(W), CD+R(W), DVD-R(W), DVD+R(W), discuri blu-ray, dischete. Nu se acorda garantie la consumabile: cartuse ink-jet, tonere laser, riboane, capete de printare, cilindru imagine, drum etc. Nu se acorda garantie la produsele software (licente, jocuri etc.). 
Nu sunt considerate defecte monitoarele care prezinta 3-5 pixeli defecti conform standardului de calitate international ISO 13406-2 clasa II. Garantia nu acopera si datele stocate pe produsele care permit stocarea acestora – in acest sens se recomanda backup-urile periodice. Garantie acopera transportul produselor catre si inapoi de la serviceul autorizat sau centrul de colectare insa nu acopera si asigurarea produselor. In cazul in care se dorestea asigurarea produselor, acest lucru se va face de catre client. Costurile de transport vor si suportate doar in cazul in care solicitarile sunt fondate; in cazul in care produsele nu prezinta nici un defect sau se incadreaza intr-una din situatiile mai jos prezentate, costurile de transport vor fi suportate de catre client. Se recomanda utilizarea produselor conform indicatiilor de utilizare inscrise in manualul de utilizare al produsului.Situatiile de mai jos vor duce la pierderea (anularea) garantiei:- defectiuni cauzate de transportul, manipularea, depozitarea, instalarea si utilizarea echipamentelor in conditii necorespunzatoare- deteriorarile termice, mecanice, plastice ale produselor, datorate incendiilor, accidentelor sau neglijentei in utilizare, prezenta urmelor de contact cu lichid sau alte substante, urme de oxidare datorate folosirii in locuri cu abur sau umiditate excesiva, praf in exces, urme de arsuri, crapaturi, sparturi; componente calculator/server si orice alt tip de produs care au in componentea piese electronice indoite, deteriorate, rupte sau cu trasee electronice intrerupte; pini placa de baza, procesor, unitati de stocare, mufe de date/audio/video indoiti, rupti, arsi- interventii asupra produselor executate de catre persoane neautorizate de vanzator, furnizor, importator sau producator- lipsa sau deteriorarea sigiliilor sau inscrisurilor producatorului sau vanzatorului de pe produse; lipsa sau deteriorarea seriilor de fabricatie; desigilarea echipamentelor sau componentelor sigilate de vanzator, furnizor, importator sau producator; pierderea certificatului de garantie sau a actului de achizitie- produsul nu a fost folosit in conformitate cu instructiunile descrise in manualul de utilizare sau pentru scopul pentru care a fost creat; produsul nu a fost folosit cu accesorii sau consumabile originale- modificarea sau completarea datelor din certificatul de garantie; orice modificare facuta trebuie insotita de catre semnatura si stampila.